3G-kortinlukija on SumUpin uusin innovaatio ja ensimmäinen laatuaan itsenäisenä laitteena, eli se ei vaadi matkapuhelinta tai tablettia maksujen vastaanottoon. Koska tähän kortinlukijaan sisältyy SIM-kortti ja rajoittamaton määrä dataa, se muodostaa itsenäisesti yhteyden verkkoon maksuja vastaanottaakseen.

☉ Kokonaiskustannukset

3G-kortinlukija on myynnissä 99 euron kertaostoksena (ei sis. VAT) Tämän jälkeen maksat vain välityspalkkion maksutapahtumista, eikä kuukausimaksuja ole. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa tiedonsiirrosta, koska data sisältyy alkuperäiseen ostohintaan.

☉ Hyväksytyt kortit

SumUp 3G -kortinlukijalla voi käsitellä maksuja seuraavilla luotto- ja pankkikorteilla: Visa, V Pay, Mastercard, Maestro, American Express, Google Pay sekä Apple Pay.

☉ Maksutavat

SumUp-käyttäjätilin ja tämän lukijan avulla kauppiaat voivat tarjota asiakkailleen seuraavat maksuvaihtoehdot: siru-, magneettiraita-, ja lähimaksu (NFC).

☉ Kuitit

Lähetä asiakkaille kuitit sähköpostitse tai tekstiviestitse. Tällä hetkellä 3G-kortinlukijamme ei sisällä arvonlisäverokantoja. Tämä tarkoittaa sitä, että 3G-kortinlukijalla käsiteltäviin maksutapahtumiin ei sisälly arvonlisäveroa, joten kuitit ja raportit eivät myöskään sisällä alv-erittelyä.

☉ Hyvitykset

Voit tarvittaessa helposti tehdä hyvityksen.

☉ Tipit

Ottamalla tippiominaisuuden käyttöön mahdollistat asiakkaillesi tippien antamisen.

☉ Työntekijätilit

Henkilökohtaisessa hallintapaneelissasi osoitteessa sumup.me voit luoda useita työntekijätilejä, joiden avulla työntekijäsi voivat kirjautua lukijaan ilman pääsyä käyttäjätietoihisi.

☉ Akku

Lataa SumUp 3G -kortinlukijasi mukana toimitettavan C-tyypin USB-kaapelin avulla liittämällä se tietokoneeseesi tai muuhun virtalähteeseen. Täyteen ladatulla akulla voit tehdä yli 50 maksutapahtumaa.

Huom!

Lisätietoja 3G-lukijan käyttöönotosta on artikkelissa SumUp 3G: Käyttöönotto-opas.

Myös SumUp 3G: Käyttöohje -sivulta löydät yleisiä ohjeita ja vianmääritysvinkkejä.