Leveranstid

Vår standard leveranstid för beställningar är 3-5 arbetsdagar. Observera att det kan ta upp till tre arbetsdagar för din betalning att nå vårt bankkonto. Först efter att vi har mottagit din betalning kan vi bearbeta och följaktligen skicka din order.

När vi skickar din beställning får du en spårningslänk via sms och e-post så att du kan följa din order under tiden den levereras till dig.

Fraktkostnader

Fri frakt i Sverige.

Ändra din leveransadress

• Under beställningen: Om kortläsaren ska skickas till en annan adress än den du skrev in under registrering, var vänlig ändra den i din kundvagn.
  • När beställningen är genomförd: Om du vill ändra leveransadressen efter att du har beställt, kan du göra det via din spårningslänk.