Leveranstid

Leveranstid efter betalning är mellan 3 till 5 arbetsdagar. Så fort din beställning har skickats kan du följa den via spårningslänken som du fått per SMS och e-post.

Leveranskostnad

Fri frakt i Sverige.

Ändra din leveransadress

• Medan du beställer: Om kortläsaren ska skickas till en annan adress än den du har registrerat på ditt SumUp-konto, så kan du ändra adressen vid betalning.
  • Efter att du har betalat: Om du önskar att ändra adressen efter att du har betalat kan du göra detta genom att klicka på spårningslänken som du mottar från oss och kontakta leverantören direkt.