Bjud in dina vänner till SumUp och tjäna 200 kr för varje beställd kortterminal.

Dina vänner tjänar också på det – de kommer att motta en rabattkod för terminalen om köper den via din länk.

Såhär lätt är det att bjuda in dina vänner:

1. Logga in på SumUp-kontot på SumUp.
  2. Klicka på ”Värva en vän” i menyn till vänster.
  3. Värva dina vänner genom e-post, Facebook eller Twitter.
  4. För varje vän som beställer en kortterminal via länken i din inbjudan får du 200 kr överfört till ditt bankkonto senast en månad efter att vännen har beställt terminalen.