Gillar du din kortläsare från SumUp? Håll det inte hemligt! Ge dina vänner en rabatt på deras första SumUp-kortläsare genom att dela din personliga inbjudningslänk. Du kommer också att dra nytta av att tjäna pengar för varje beställd SumUp-kortläsare.

Logga in för att värva dina vänner nu!!

1. Hur kan jag värva mina vänner till SumUp?

Det är lätt att bjuda in dina vänner, följ instruktionerna nedan:

DATOR MOBIL

1. Logga in på ditt SumUp-konto.

2. Klicka på "Värva en vän" i menyn till vänster.

3. Kopiera din värvningslänk och dela den via email, Twitter, Facebook, Facebook Messenger eller WhatsApp.

4. Du kommer att motta ett bekräftelsemail om att din belöning har aktiverats så fort din vän har fullföljt sin beställning av kortterminalen.

1. Logga in på ditt konto i SumUp-appen.

2. Klicka på "Konto" i det vänstra hörnet.

3. Välj "Värva en vän"-alternativet i menyn i toppen bredvid present-ikonen.

4. Kopiera din värvningslänk och dela den via email, Twitter, Facebook, Facebook Messenger eller WhatsApp.

5. Du kommer att motta ett bekräftelsemail om att din belöning har aktiverats så fort din vän har fullföljt sin beställning av kortterminalen.

2. Hur vet jag när en vän har godkänt min värvning?

Vi kommer att skicka ett bekräftelsemail när din vän har beställt en kortterminal via din värvningslänk, vilket aktiverar din belöning.

3. Hur får jag min belöning?

Din belöning kommer att betalas ut till ditt bankkonto som du har registrerat med SumUp. Belöningen betalas ut inom 30 bankdagar efter att din vän har fullföljt sin beställning av en kortläsare från SumUp.

4. Kan jag värva utan att skicka SumUps värvningslänk?

Nej, vi godkänner - och kan endast spåra värvningar som har skickats till oss via värvningslänken. Din belöning och din väns rabattkod kan endast aktiveras genom den personliga länken som du delar.

5. Förfaller värvningslänken?

Ja, den personliga värvningslänken som du skickar till din vän kommer att förfalla inom 30 dagar. Påminn din vän att fullfölja beställningen via din värvningslänk.

6. Hur många vänner kan jag värva?

Du kan dela din värvningslänk med hur många vänner du vill. Observera, att du endast kan få en belöning efter att din vän har fullföjt en ny beställning på en SumUp-kortläsare.

7. Kan jag värva en vän från ett annat land?

Värvningsmöjligh mellan länder bestäms av valuta. Om du är registrerad hos oss inom ett Euro-området kan du värva vänner från andra euroländer, eftersom valutan är densamma. Vi kan för närvarande inte ta emot internationella värvningar mellan länder som använder annan icke-euro-valuta.