Tillämpa rabatt

1. När du tar emot en beställning i appen öppnar du varukorgen och trycker på prislappssymbolen i det övre högra hörnet.

2. Klicka på rullgardinsmenyn för att välja vilken typ av rabatt som ska tillämpas:

• Procent – tryck på symbolen för procent och ange den rabatt som ska tillämpas i procent

• Fast belopp – tryck på eurosymbolen och ange det belopp du vill ge i rabatt

3. Alternativt kan du ange en beskrivning av rabatten som en påminnelse till senare.

Rabatten tillämpas automatiskt på alla produkter i varukorgen. Du kan redigera eller ta bort rabatten genom att trycka på prislappssymbolen igen och göra relevanta ändringar.

Visa rabatterade transaktioner

Kontrollera din transaktionshistorik för att se rabatter som tillämpats på tidigare beställningar.