Aktivera SCA för ditt SumUp Card

1. Logga in på SumUp-appen på mobilen du vill använda för att godkänna betalningar och kontrollera att du har den senaste versionen av appen.

2. Tryck på "Konto" på hemskärmen.

3. Tryck på inställningar längst upp i hörnet och välj "Kontosäkerhet".

4. Aktivera stark kundautentisering genom att trycka på knappen.

5. Du kommer att få ett SMS med en unik verifieringskod. Ange den koden under "Mobilverifiering" i appen och tryck på bekräfta.

Om en transaktion inte går igenom efter att du har aktiverat SCA kan du läsa mer om vanliga anledningar att transaktioner misslyckas. Du kan också kontakta butiksägaren eller prova med en annan betalningsmetod.

Viktigt:

Dessa säkerhetsåtgärder blev obligatoriska för onlineförsäljning i mars 2021.

Konfigurera biometriskt godkännande och notiser

För att göra stark kundautentisering snabbare och säkrare kan du använda fingeravtryck eller ansikts-ID. Det gör du genom att trycka på "Touch ID"-knappen under "Kortsäkerhet".