Skapa en anpassad domän

Innan du lägger till din domän måste du köpa en genom en domännamnsleverantör, till exempel någon av följande:

• GoDaddy

• Namecheap

• Google Domains

• Domain.com

• 1&1 Ionos

• OVH

Lägg till din anpassade domän

1. I din SumUp-profil klickar du på Webbutik i menyn till vänster.

2. Klicka på Inställningar.

3. Välj Webbadress och klicka sedan på Lägg till en webbadress längst upp i högra hörnet.

4. Ange din anpassade webbadress och klicka på Nästa. Vi söker efter din adress.

5. Kopiera den A-post som visas under steg 1 och skriv in den i DNS-inställningarna hos leverantören av din anpassade domän.

6. Gå tillbaka till inställningarna för webbutikens webbadress och klicka på Verifiera anslutning för att bekräfta processen.