SumUp-tilisi osoitteessa sumup.me tarjoaa hyvän pohjan kirjanpidollesi sekä graafisen analyysin ja yksityiskohtaisen luettelon kaikista SumUp-maksutapahtumistasi. Voit myös hallinnoida työntekijätilejäsi ja hankkia lisää kortinlukijoita ja lisävarusteita, suositella meitä kavereillesi ja paljon muuta.

Tässä artikkelissa:

Käyttäjätilin tiedot

Löydät käyttäjätiliosion pudotusvalikosta SumUp-tilisi vasemmasta yläkulmasta. Täällä voit valita kolmesta vaihtoehdosta:Account_Details_EN.png

Tili-kohdassa voit tarkastella yrityksesi tietoja (mm. kauppiastunnusta) ja henkilökohtaisia tietojasi. Yrityksesi tietojen ja henkilötietojesi tulee aina olla ajan tasalla, koska näitä tietoja käytetään henkilöllisyytesi varmentamiseen. Jos haluat muuttaa jotakin, lähetä viesti asiakastukitiimillemme.
Voit muuttaa pankkitietojasi myös itse.
⇨ Yksityiskohtaisen oppaan löydät tästä artikkelista.

SumUp saattaa pyytää sinulta joitakin asiakirjoja varmentaakseen käyttäjätilisi. Asiakirjat-välilehdessä voit ladata kaikki pyydetyt varmennusasiakirjat.
⇨ Jos haluat lisätietoa virallisista asiakirjoista, katso tämä artikkeli.

Tärkeää

Tiedoston koko ei saa ylittää 10 megatavua. Jos tiedosto on tätä suurempi, et voi ladata sitä. Ei kuitenkaan huolta: jos tiedoston koko ylittää 10 megatavua, voit lähettää sen asiakastukitiimillemme sähköpostitse.

Kehittäjille-sivu on suunnattu integraatiokumppaneillemme, jotka käyttävät ohjelmistoamme järjestelmissään.

Kirjaudu ulos ‑kohdasta voit kirjautua ulos käyttäjäsivultasi.

Yleisnäkymä

Yleisnäkymä antaa hyödyllisen analyysin kaikista käyttäjätilisi maksutapahtumista. Voit valita haluamasi aikajakson oikeasta yläkulmasta, ja SumUp alkaa automaattisesti analysoida myyntejäsi valituilta päivämääriltä.

• Kokonaismyynti ja kehitys vertaa myyntiäsi edellisen jakson myynteihin. Voit valita, mitä yksikköä laskemiseen käytetään: kokonaissummaa vai maksutapahtumien määrää.
  • Graafinen esitys joko päivittäisistä tai viikoittaisista maksutapahtumistasi valitun ajanjakson sisällä. Grafiikka säädetään sen mukaan, valitsetko ”summan” vai ”lukumäärän”. Siirtäessäsi kursorin kunkin palkin päälle näet erittelyn kaikista maksutapahtumista kyseiseltä viikolta tai päivältä valinnastasi riippuen.
  • Maksutapahtumien jakautuminen luottokorteille, debit-korteille ja käteismaksuihin kaaviossa.
  • Korkeimmat/matalimmat myyntitulot (päivittäin tai viikoittain valinnastasi riippuen).
  • Viimeisin tilitys pankkitilillesi.

Maksutapahtumat

Maksutapahtumat-välilehdestä löydät listan kaikista SumUpin avulla käsittelemistäsi maksutapahtumista.
Täältä löydät yksityiskohtaisen oppaan myyntihistoriaasi.

Tarjoamme myös erilaisia yrityksesi ja verojen hallinnoinnin kannalta hyödyllisiä raportteja ladattavaksi. ⇨ Lisätietoa aiheesta löydät klikkaamalla tästä.

Tämän lisäksi voit myös hyvittää maksuja Maksutapahtumat-välilehdessä. Jos tarvitset apua tässä, napsauta tästä.

Kauppa

Integroitu kauppa tekee uusien kortinlukijoiden tai lisävarusteiden hankkimisesta helppoa. Napsauta vain kohtaa "Kauppa" vasemmanpuoleisessa valikossa ja valitse haluamasi kortinlukija tai lisävaruste. Syötä toimitusosoite, valitse maksutapa ja vahvista ostoksesi.

Työntekijät

On tärkeää huomioida, että vain yksi käyttäjä pystyy käyttämään tiliä kerrallaan ja tämän vuoksi yhtäaikaiset maksut eivät ole mahdollisia. Tämä este on helposti ohitettavissa luomalla työntekijätilejä, jotta kukin työntekijäsi voi tehdä maksutapahtumia samanaikaisesti omilla tileillään. Eri käyttäjätilejä, yksi pankkitili: työntekijöidesi käsittelemät maksutapahtumat tilitetään sinun nimelläsi olevalle pankkitilille.
⇨ Jos haluat lisätietoa työntekijätileistä, klikkaa tästä.

Kerro kaverille

Kutsu ystäväsi SumUpin käyttäjiksi ja tienaa palkkio. Et ole ainoa, joka hyötyy—suosittelun vastaanottaja saa alennuksen omasta kortinlukijastaan.

Lähetä vain sähköposti suoraan SumUp-käyttäjäsivultasi osoitteessa sumup.me, jaa linkki käyttäjäsivultasi Facebookissa tai Twitterissä, tai kopioi ja liitä henkilökohtainen linkkisi.
⇨ Lisää tietoa löydät tästä artikkelista.

Tuki

Voit lähettää meille suoraan tukipyynnön käyttäen yhteyslomaketta Tuki-välilehdessä. Suoraan SumUp-tililtäsi lähetetyn tukipyynnön avulla voimme kerätä tarvittavat tiedot nopeammin ja siten myös auttaa sinua nopeammin.

Asetukset

• Tilitysasetukset -välilehdessä voit valita tilitysaikataulun, joka sopii yrityksesi tarpeille parhaiten: päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen tilitys. Lisätietoa saat artikkelistamme Tilitys.
  • Tilitysraporttisähköpostit auttavat sinua seuraamaan tilityksiäsi. Tässä voit poistaa käytöstä toisen tai molemmat sähköpostiraporttivaihtoehdoista (päivittäinen ja kuukausittainen) riippuen yrityksesi tarpeista.
  • Yksityisyysasetukset -välilehdessä voit muuttaa suostumustasi tietojesi käsittelyyn ja jakamiseen - muistutamme, että tämä on välttämätöntä voidaksesi käyttää SumUpin palveluita ja tarkempi erittely tästä löytyy käyttöehdoista ja tietosuojasta.
  • Vaihda salasana-osiossa voit halutessasi muuttaa salasanaasi. Sinun tarvitsee vain syöttää nykyinen salasanasi sekä uusi salasana. Tallenna muutokset napsauttamalla Vaihda salasana. Voit nyt kirjautua SumUp-käyttäjätilillesi uusilla kirjautumistiedoillasi.