Download de SumUp App op een iOS-toestel

Als u een iPhone of iPad bezit, open dan de Apple App Store op uw apparaat en zoek naar "SumUp". U vindt onze gratis app als eerste resultaat. Anders kunt u hier klikken voor de directe link naar onze app in de Apple App Store. Klik dan op "Installeren".

Download de SumUp App op een Android-toestel

Als u een Android-toestel bezit, open dan de Google Play Store op uw apparaat en zoek naar "SumUp". U vindt onze gratis app als eerste resultaat. Anders kunt u hier klikken voor de directe link naar onze app in de Google Play Store. Klik dan op "Installeren".