U kunt uw bankrekening gemakkelijk wijzigen in uw SumUp-account. Dit gaat als volgt:

1. Log in op uw SumUp-account op sumup.me.
  2. Selecteer uw bedrijfsnaam in de linkerbovenhoek en kies daarna 'Account'.
  3. Ga naar 'Uitbetaling en bankgegevens'.
  4. Schuif omlaag naar de knop 'Bankrekening wijzigen'.
  5. Voer uw IBAN en BIC/SWIFT in. Klik op 'Opslaan en verder'.
  6. U ontvangt nu een sms'je met een viercijferige verificatiecode op het bij ons geregistreerde mobiele nummer. Voer de code in het bijbehorende veld in.

Helemaal klaar. U ontvangt een automatische bevestiging van uw wijziging. Alle bedragen zullen op deze rekening worden uitbetaald.

Ik heb de verificatiecode niet ontvangen. Wat nu?

Als u het sms'je niet binnen een uur ontvangt:

• kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons klantenserviceteam;
  • kunt u ons eventueel een kopie van uw bankafschrift via e-mail toesturen. De naam van de bankrekeninghouder en de IBAN en BIC/SWIFT moeten duidelijk zichtbaar zijn. Het bankafschrift mag niet ouder zijn dan 6 maanden.
Kan ik de naam van de bankrekeninghouder wijzigen?

U kunt niet zelf de naam van de rekeninghouder wijzigen, maar eventueel kunnen wij dat wel doen. Stuur ons via e-mail een kopie van uw bankafschrift met uw verzoek. De naam van de rekeninghouder en de IBAN en BIC/SWIFT moeten duidelijk zichtbaar zijn. Het bankafschrift mag niet ouder zijn dan 6 maanden.