Als u benieuwd bent naar de garantie die SumUp biedt op de pinapparaten of zich afvraagt wat u moet doen als uw apparaat niet meer werkt, lees dan het volgende artikel.

Geblokkeerd apparaat

Om de veiligheid van uw pinapparaat te garanderen, heeft deze veiligheidsmechanismen die het apparaat permanent blokkeren zodra ze worden geactiveerd. Deze mechanismen kunnen worden geactiveerd door een externe impact, zoals het laten vallen van het pinapparaat. Voorkom dat de veiligheidsmechanismen worden geactiveerd en uw pinapparaat daarna niet langer gebruikt kan worden, door voorzichtig met uw pinapparaat om te gaan.

Als dit gebeurt en het bericht 'Device blocked' op het scherm van uw pinapparaat staat, moet uw pinapparaat worden vervangen. Neem in dat geval contact op met ons Support Team.

Garantie

SumUp garandeert dat met de levering en twaalf (12) maanden vanaf de leverdatum, het pinapparaat geen defect heeft qua design, materiaal en afwerking, in overeenstemming met de toepasselijke wettelijke bepalingen.

SumUp geeft in de volgende gevallen geen garantie op het pinapparaat: (i) als de melding later dan twaalf (12) maanden na leverdatum wordt gedaan; (ii) als de simkaart is verwijderd uit het pinapparaat; (iii) als het pinapparaat is opengemaakt of er aan gesleuteld; (iv) als het defect wordt veroorzaakt door ongebruikelijk gebruik van de klant; en (v) als er geen probleem is geconstateerd.

Bovendien zijn er wettelijke bepalingen van toepassing.