Bericht voor iOS App

“Er is iets misgegaan! Probeer het later opnieuw.”

Bericht voor Android App

“We werken hard aan een oplossing. Probeer het later opnieuw.”

Dit is een fout in de SumUp App of op de website en daardoor kunt u dit niet zelf oplossen. Geen zorgen! Wanneer de SumUp App of website dit bericht weergeeft, kunt u een paar stappen doorlopen om het probleem snel op te lossen:

Deze fout is vaak tijdelijk. Het enige wat u hoeft te doen is een paar minuten—of misschien zelfs slechts een paar seconden— te wachten voor u het opnieuw probeert, waarna de app waarschijnlijk weer goed functioneert.

Als dit probleem zich op de website voordoet, kunt u de pagina opnieuw laden. Klik op de "pagina opnieuw laden" knop in uw browser of druk op F5. Uw browser probeert dan opnieuw verbinding te maken met de webpagina en dit zou het probleem kunnen verhelpen.

Als het bovenstaande niet heeft geholpen, moet u mogelijk een tijdje wachten voordat u de webpagina weer kunt openen. SumUp ondervindt momenteel een technisch probleem. Wij zijn hard bezig om het probleem zo snel mogelijk op te lossen! Wij verzoeken u vriendelijk om de webpagina later opnieuw te openen en gaan ervan uit dat deze dan naar behoren werkt. Onze excuses voor het ongemak.