Deze pagina bevat een overzicht van alle rapporten die voor u als verkoper beschikbaar zijn, zodat u kunt zien hoe u maximaal kunt profiteren van SumUp en nog verder kunt groeien met uw bedrijf.

💬 Tip
U kunt direct met ons Support Team chatten via uw Dashboard.

Mijn rapporten downloaden

U kunt uw rapporten downloaden op uw dashboard

1. Open uw dashboard.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Verkopen'.
  3. Selecteer 'Transacties'.
  4. Selecteer een periode met behulp van de knop 'Zes maanden'.
  5. Klik op de knop 'Mijn rapportages' in de rechterbovenhoek van de pagina.
  6. Selecteer het rapport dat u wilt downloaden.

Verkooprapport

Het verkooprapport biedt u een uitgebreid overzicht van uw verkoopactiviteiten in een bepaalde periode.

Dit rapport biedt u in combinatie met de productcatalogus een overzicht van al uw contante betalingen en kaartbetalingen en toont welke artikelen u hebt verkocht, hoeveel u verkocht en onder welke fiscale categorie ze vallen.

Uitbetalingsrapport

Het Uitbetalingsrapport bevat een overzicht van alle kaartbetalingen die al naar uw bankrekening zijn overgemaakt–inclusief de datum van de uitbetaling en de bijbehorende transactiekosten.

⇨ Raadpleeg ons artikel over uitbetalingsrapporten voor meer informatie.

Maandfactuur voor transactiekosten

De factuur voor transactiekosten toont het totaalbedrag van uw transactiekosten voor de respectievelijke maand. U hoeft dit bedrag niet te betalen omdat het al op uw uitbetalingen in mindering is gebracht. NB: Omdat wij een financieel dienstverlener zijn, zijn onze kosten vrijgesteld van btw.

We sturen u de factuur per e-mail bij elk maandelijkse uitbetalingsrapport. Laat het maandelijkse uitbetalingsrapport gewoon opnieuw naar uw geregistreerde e-mailadres verzenden als u een factuur mist.

Transactieoverzicht

Het transactieoverzicht is een overzicht van al uw transacties, inclusief kaartbetalingen, contante betalingen en terugbetalingen. U kunt de betaalmethode, de status van een transactie en de pasgegevens van de klant weergeven. Ook is de transactiebeschrijving zichtbaar als deze was toegevoegd.

Inkomstenrapport

Het Inkomstenrapport biedt u een volledig overzicht van alle goederen of diensten die u in een bepaalde periode hebt verkocht. Het Inkomstenrapport van SumUp bevat een opsplitsing van de bedrijfsactiviteit per categorie, betaalmethode en medewerkers.

Verzorg uw belastingaangiftes eenvoudig door uw rapport als PDF-bestand te downloaden en naar alle relevante financiële autoriteiten te sturen.