Deze pagina bevat een overzicht van alle rapporten die voor u als verkoper beschikbaar zijn, zodat u kunt zien hoe u maximaal kunt profiteren van SumUp en nog verder kunt groeien met uw bedrijf.

Omzetrapport: een volledig overzicht van alle goederen en diensten die u in een bepaalde periode hebt verkocht. Maak belastingaangiftes eenvoudiger door een PDF-versie naar de relevante financiële autoriteiten te verzenden.

Verkooprapport: een uitgebreid overzicht van uw verkoopactiviteiten in een bepaalde periode, met zowel contante- als pasbetalingen.

Uitbetalingsrapport: een overzicht van alle kaartbetalingen die al naar uw bankrekening zijn overgemaakt–inclusief de datum van de uitbetaling en de bijbehorende tarieven.

Transactierapport: een overzicht van alle transacties, inclusief pasbetalingen, contante betalingen en terugbetalingen.

Bekijk alle rapporten nu inclusief alle details en ontdek hoe u ze kunt openen:

Inkomstenrapport

Wat is het? Waar kun je deze voor gebruiken?

Het omzetrapport biedt u een volledig overzicht van alle goederen of diensten die u in een bepaalde periode hebt verkocht.

Met het rapport kunt u eenvoudiger belastingaangifte doen door het rapport als PDF-bestand te downloaden en naar alle relevante financiële autoriteiten te verzenden.

Het omzetrapport van SumUp bevat een opsplitsing van de bedrijfsactiviteit per categorie, betaalmethode en medewerkers.

Waar vindt u het?

U kunt uw omzetrapport downloaden via het dashboard op `sumup.me.

1. Ga naar de pagina 'Transacties'.
    2. Selecteer de gewenste periode met behulp van de knop in de linkerbovenhoek van de pagina.
    3. Klik op de knop 'Mijn rapporten' in de rechterbovenhoek van de pagina.
    4. Selecteer 'Omzetrapport'.
Verkooprapport

Wat is het? Waar kun je deze voor gebruiken?

Het verkooprapport biedt u een uitgebreid overzicht van uw verkoopactiviteiten in een bepaalde periode.

De verkooprapporten van SumUp bieden u in combinatie met de productcatalogus een overzicht van al uw contante- en pasbetalingen en tonen welke artikelen u verkocht, hoeveel u verkocht en onder welke fiscale categorie ze vallen.

Waar vindt u het?

U kunt uw verkooprapport downloaden via het dashboard op `sumup.me.

1. Ga naar de pagina 'Transacties'.
    2. Selecteer de gewenste periode met behulp van de knop in de linkerbovenhoek van de pagina.
    3. Klik op de knop 'Mijn rapporten' in de rechterbovenhoek van de pagina.
    4. Selecteer 'Verkooprapport'.
Uitbetalingsrapport

Wat is het? Waar kun je deze voor gebruiken?

Het uitbetalingsrapport bevat een overzicht van alle kaartbetalingen die al naar uw bankrekening zijn overgemaakt–inclusief de datum van de uitbetaling en de bijbehorende transactiekosten.

Er zijn twee soorten uitbetalingsrapporten: dagrapporten en maandelijkse rapporten.

DagrapportMaandrapport
Het dagrapport toont alle transacties die op een bepaalde dag naar uw bankrekening zijn overgeschreven.

Let op: dit betekent niet dat het geld direct beschikbaar zal zijn. Afhankelijk van uw bank en van de weekdag kan het tot 3 werkdagen duren voordat het geld op uw bankrekening wordt bijgeschreven.

Waar vindt u het?

U kunt uw dagelijkse of maandelijkse uitbetalingsrapport downloaden via het dashboard op `sumup.me.

1. Ga naar de pagina 'Transacties'.
    2. Klik op de knop 'Mijn rapportages' in de rechterbovenhoek van de pagina.
    3. Selecteer 'Uitbetalingsrapport'.
    4. Selecteer 'Dagelijks' of 'Maandelijks'.
    5. Kies de datum of maand en het jaar waarvoor u een rapport wilt.
    6. Klik op 'Rapport opnieuw verzenden'.

NB: U kunt een rapport opnieuw verzenden wanneer u maar wilt met behulp van bovenstaande stappen.

Transactierapport

Wat is het? Waar kun je deze voor gebruiken?

Het transactierapport is een overzicht van al uw transacties, inclusief kaartbetalingen, contante betalingen en terugbetalingen. U kunt de betaalmethode, de status van een transactie en de pasgegevens van de klant weergeven. Ook is de transactiebeschrijving zichtbaar als deze was toegevoegd.

Waar vindt u het?

U kunt uw transactierapport downloaden via het dashboard op `sumup.me.

1. Ga naar de pagina 'Transacties'.
    2. Selecteer uw gewenste periode, betaalmethode, status en medewerkers met behulp van de knoppen in de linkerbovenhoek van de pagina.
    3. Klik daarna op de knop 'Mijn rapportages' in de rechterbovenhoek van de pagina.
    4. Selecteer 'Transactieoverzicht'.
    5. Kies het bestandsformaat dat u wilt downloaden.
    6. Klik op 'Exporteer bestand'.

Dit zijn alle rapporten die beschikbaar zijn en die u op uw dashboard kunt genereren. Aarzel niet om contact op te nemen met ons Support Team als u nog hulp nodig hebt of als u vragen hebt.