30-dagers pengene tilbake garanti

Du kan teste vår kortleser uten risiko. Hvis du ikke er fornøyd, kan du returnere enheten innen 30 dager etter levering. Vi vil da tilbakebetale kjøpesummen innen to uker til din registrerte bankkonto.
Vennligst send oss en e-post angående returen hvis du vil bruke din 30-dagers pengene tilbake garanti.

Du bør notere kortleserens serienummer og sporings-ID for å sikre at du får refusjon.

Viktig

Vær oppmerksom på at kortleseren må nå vårt kontor innen 30 dager for at du kan gjøre bruk av 30-dagers pengene tilbake garantien.