Last ned SumUp-appen på en iOS-enhet

Om du har en iPhone eller iPad, kan du åpne App Store på enheten din og søke etter "SumUp". Du finner vår gratis app øverst i listen. Eller du kan klikke her for direktelink til vår app i Apple App Store. Deretter klikker du på "Hent".

Last ned SumUp-appen på Android-enhet

Hvis du har en Android-enhet, åpner du Google Play Butikk på enheten din og søker etter "SumUp". Du finner vår gratis app øverst i listen. Eller du kan klikke her for direktelink til vår app i Play Store. Deretter klikker du på "Installer".

Viktig

Vennligst hold SumUp Appen oppdatert for å oppnå best mulig ytelse.