Last ned SumUp-appen Innholdsfortegnelse

Last ned SumUp-appen på iOS-enheter
Hvis du eier en iPhone eller iPad, kan du åpne Apple App Store på enheten og søke etter «SumUp». Du finner vår gratis app som første resultat. Ellers kan du klikke her for direktekobling til vår app i Apple App Store. Deretter klikker du på «Last ned».

Last ned SumUp-appen på Android-enheter

Hvis du eier en Android-enhet, kan du åpne Google Play-butikken på enheten og søke etter "SumUp. Du finner vår gratis app som første resultat. Ellers kan du klikke her for direktekobling til vår app i Google Play-butikken. Deretter klikker du på «Installer».