Leveringstid

Leveringstid etter betaling er 1-4 virkedager. Så snart vi sender bestillingen din, mottar du også en sporingskobling via SMS og e-post, slik at du kan følge med på nøyaktig hvor bestillingen din er.

Fraktkostnader

Frakt er helt gratis for Norge.

Endre leveringsadresse

• Mens du bestiller: Om kortleseren skal sendes til en annen adresse enn den du har registrert på din SumUp-konto, så kan du endre denne adressen ved betaling.
  • Etter at du har betalt: Om du ønsker å endre adressen etter at du har betalt, kan du gjøre det ved å trykke på sporingslinken du mottar av oss, og kontakte leverandøren direkte.