SumUp Air er et godt verktøy for din bedrift. Den fungerer sammen med SumUp-appen, som du kan bruke på Android eller iOS-nettbrettet eller smarttelefonen.

Godta kortbetalinger og mobilbetalinger–inkludert Apple og Google Pay, slik at kundene dine har enda flere valgmuligheter når det gjelder å betale.

☉ Samlede kostnader

Air kortleser selges til en engangspris på 799 NOK. (ekskl. Mva, inkl. frakt). Det er ingen faste månedlige avgifter, du betaler kun per transaksjon.

☉ Godkjente kort

SumUp Air kan behandle følgende kreditt- eller debetkort: Visa, VPay, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, Discover, Union Pay.

☉ Betalingsmetoder

Med en registrert SumUp-konto og denne kortleseren kan du tilby betalingsmetodene chip, og kontaktløs (NFC), inkludert Apple Pay og Google Pay.

☉ Kvitteringer

Gi kundene kvitteringer via e-post, SMS, skyutskrift/-deling og mobile skrivere.

☉ Refusjoner

Tilbakebetalinger kan gjøres via SumUp-appen eller dashbordet.

☉ Tips

Det kan aktiveres en tipsfunksjon som gjør det mulig for kunder å gi tips.

☉ Ansattkontoer

I SumUp-appen eller på ditt personlige dashbord på sumup.me kan du opprette flere underkontoer, slik at dine ansatte kan logge på leseren uten å ha tilgang til kontoinformasjonen din.

☉ Batteri

Lad opp leseren din med den medfølgende Micro-USB-kabelen ved å koble den til datamaskinen eller en annen strømkilde. Et fulladet batteri holder til 500+ transaksjoner.

Tips

For hjelp med å konfigurere Air Card Reader, se denne artikkelen: SumUp Air: Startveiledning.