Godta NFC Betalinger; Google og Apple Pay

Din SumUp kortleser kan godta kontaktløse betalinger, ved hjelp av nær felt kommunikasjon (NFC).

Dette gjør at du kan godta betalinger ved å tappe det kontaktløse kortet flatt mot den øvre halvdelen av kortleseren. Det samme gjelder bruk av Wallet-apper, så som for eksempel GooglePay og ApplePay.*

Etter at du har tappet kortet, kundens telefon eller en hvilken som helst kompatibel enhet mot leseren, hører du et pip og de 4 lysdiodene lyser og signaliserer en vellykket overføring.

Transaksjoner på 200kr eller mindre trenger ikke å bli autorisert, men når beløpet er større, må kunden godkjenne transaksjonen via PIN eller signatur. (Denne grensen er fastsatt av kortholderens bank og kan variere fra bank til bank.)

Kort som tilbyr et kontaktløst betalingsalternativ kan gjenkjennes med denne logoen:

Hva er gebyrene for kontaktløse transaksjoner?

Kontaktløse transaksjoner behandles på samme måte som kort. Derfor gjelder de samme gebyrer for kontaktløse transaksjoner som for korttransaksjoner.

________________

* Wallet-apper kan bare brukes med SumUp-enheter hvis kortet som er lagret i appen er godkjent for våre tjenester.