30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Du kan prova våra kortläsare helt riskfritt. Om du inte är nöjd kan du returnera den inom 30 dagar efter att du mottagit den. Inom tre veckor genomför vi sedan en återbetalning av totalbeloppet till samma konto du använde när du betalade din kortläsare.

Så begär du återbetalning:

• Kontakta vårt supportteam för att nyttja vår 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti. De hjälper dig gärna.
  • Anteckna serienumret på kortläsaren och ditt spårningsnummer för att säkerställa att du får din återbetalning.

Viktigt

Tänk på att kortläsaren måste komma fram till oss inom de 30 dagarna för att du ska få din återbetalning.