Opprett et egendefinert domene

Før du legger til domenet ditt, må du kjøpe et via en domenenavnleverandør, for eksempel en av følgende:

• GoDaddy

• Namecheap

• Google Domains

• Domain.com

• 1&1 Ionos

• OVH

Legg til ditt egendefinerte domene

1. I SumUp-profilen din klikker du på «Nettbutikk» i navigasjonspanelet til venstre.

2. Klikk på «Innstillinger».

3. Velg «Nettadresse» og klikk deretter «Legg til en nettadresse» øverst til høyre.

4. Skriv inn din egendefinerte nettadresse og klikk «Neste». Vi søker etter adressen din.

5. Kopier A-oppføringen som er oppført under trinn 1 og skriv den inn i DNS-innstillingene på din egendefinerte domeneleverandør.

6. Gå tilbake til nettbutikkens nettadresseinnstillinger og klikk på «Bekreft tilkobling» for å bekrefte prosessen.