Du kan enkelt ändra dina bankuppgifter på SumUp-kontot. Så här gör du:

1. Logga in på ditt SumUp-konto på sumup.me.
  2. Klicka på ditt företagsnamn längst upp till vänster och välj sedan ”Konto”.
  3. En meny med fyra alternativ öppnas – välj ”Bankuppgifter”.
  4. Du kan nu klicka på knappen ”Ändra dina bankuppgifter”.
  5. Ange dina nya kontouppgifter i motsvarande fält (clearingnummer, kontonummer). Klicka på ”Spara och fortsätt”.
  6. Du får nu ett SMS skickat till det registrerade mobilnumret med en fyrsiffrig verifieringskod. Ange koden i motsvarande fält.
  7. Klart! Du får en automatisk bekräftelse på din ändring och från och med nu görs alla utbetalningar till det här kontot.

Viktigt

Du kan inte ändra namnet på bankkontot. Om det är nödvändigt ber vi dig att skicka en kopia/skärmdump/foto av ditt kontoutdrag/internetbank som bevis via e-post (support@sumup.se). Kontoinnehavare, IBAN- och BIC-kod ska synas klart och tydligt. Kontoutdraget får inte vara äldre än sex månader.