Anpassa din profil

Läs mer om utbetalningar och hur vi skickar dina pengar. Se vad som passar dig bäst och välj hur du vill få dina pengar.

Du kan också ändra bankuppgifter för att se till att dina uppgifter alltid är aktuella.

Hantera medarbetares behörigheter och skydda dina personliga uppgifter med hjälp av medarbetarprofiler som är kopplade till din huvudprofil.

Låt dina kunder välja om de vill lämna dricks om de gillar den service de har fått. Aktivera dricks och välj anpassade eller förinställda dricksalternativ.

Anpassa dina kvitton med en logotyp med mera och ändra hur ditt företagsnamn visas på kundens kontoutdrag i din faktureringsbeskrivning.

Öka synligheten för ditt varumärke och påminn kunderna om deras köp för att minska risken för kortreklamationer.

Hur tar jag betalt?

Läs om hur man tar betalt med SumUp under respektive betalningsalternativ och se hur man konfigurerar dem.