Vores prisstruktur er ganske simpel. Du betaler kun for din kortlæser en gang og derefter kun et transkaktionsgebyr per transaktion. Ingen månedlige eller faste omkostninger.

Indhold

Prissætning

SumUp Air kortlæseren koster normalt 599 kr. (ekskl. MOMS, inkl. forsendelsesomkostninger). Se venligst hjemmeside for tilbud.

Gebyrer

Hos SumUp har vi ingen månedlige gebyrer eller kontraktuelle obligationer.
Du betaler kun et transaktionsgebyr på 0.95% pr. betalingskorttransaktion og 2.75% pr. kreditkorttransaktion.

Der er ingen MOMS på vores transaktionsgebyr.

Værd at vide:

• Vi opkræver dig ikke for kortbetalinger, der er blevet afvist.
  • Vi opkræver dig heller ikke for betalinger, der er sket kontant.
  • Du betaler kun for vellykkede transaktioner.