Din og din kundens datasikkerhed er en topprioritet for SumUp. Al den data, som vores SumUp kortlæsere tilgår, krypteres med det samme og sendes sikkert til vores servere. Uanset om du bruger en offentlig eller privat internetforbindelse, er din data sikker.

Vores servere opbevares sikkert og vores ansatte følger vores strenge sikkerhedspolitik.

Endvidere til disse foranstaltninger lever SumUps software og hardware op til - og overstiger tit - PCI-DDS (Payment Industry Data Security Standard) strenge sikkerhedsstandarder. PCI-DSS er en politik i betalings-industrien, der fokuserer på kreditkorts-transaktioner, og politikken understøttes af alle de største kreditkorts-organistationer.