Vi er forpligtet, af vores betalingsudbydere, til at kontrollere transaktionernes legitimitet.

Dette betyder, at vi måske spørger om yderligere information, såsom en faktura, for at bekræfte en betaling.

OBS

En detaljeret faktura udstedt i din virksomheds navn bør:

• inkludere ikke alene virksomhedsnavnet men også nævne SumUp som betalingsudbyder
  • udstedes til kortholderen
  • inkludere beløbet og datoen for betalingen, for at stemme overens med transaktionen i din salgshistorik
  • underskrives af kortholderen
  • indeholde kundens adresse og et gyldigt mobilnummer eller mailadresse (i tilfælde af vi har brug for at kontakte dem).