Før tilslutning

Bekræft, at din mobile enhed er kompatibel, sørg for, at kortlæseren og den mobile enhed er ladet op, og kontroller om appen er opdateret.

Nulstil Bluetooth på din kortlæser

Hvis din enhed er kompatibel, og kortlæseren er opladet, men du stadig ikke kan oprette forbindelse, kan du forsøge at nulstille forbindelsen.

1. Afbryd Bluetooth på din telefon eller tablet.

2. Luk SumUp Appen på din enhed.

3. Sørg for, at din kortlæser ikke er i gang med at oplade. Hold derefter læserens tænd/sluk-knap nede i cirka 3 sekunder, indtil den slukker.

4. Tryk på og hold tænd/sluk-knappen nede igen, indtil du ser "Release for BT" på skærmen og hører et bip.

5. Slip tænd/sluk-knappen.Du vil høre endnu et bip som bekræftelse på nulstillingen.

Yderligere fejlfinding

Hvis din Bluetooth-forbindelse stadig ikke virker, kan du prøve at genstarte både din kortlæser og enheden, du forsøger at oprette forbindelse til.

Hvis du opretter forbindelse til en telefon eller tablet, kan du også prøve at rydde din Bluetooth-apps cache i indstillingerne på din telefon eller tablet.

Kan du stadig ikke oprette forbindelse?

Din enhed kan være defekt eller spærret. Se, hvad du skal gøre med defekte kortlæsere.