Vores team arbejder hele tiden på at gøre vores kortlæsere hurtigere og mere pålidelige. Af denne årsag vil der fra tid til anden være firmwareopdateringer, der skal installeres på din kortlæser. Installer venligst disse opdateringer, når de er til rådighed, da det vil hjælpe dig med at gennemføre transaktioner hurtigere og med større pålidelighed.

Hvis du gennemfører en transaktion og der er oprettet en forbindelse mellem terminalen og app’en, installeres der automatisk en firmwareopdatering, såfremt der er en til rådighed.

Yderligere kan du selv tjekke status ved at gøre følgende:

1. Åbn kontoområdet i SumUp app’en (iOS: tryk på ”Konto” øverst i venstre hjørne, Android: click på menusymbolet øverst i venstre hjørne).
  2. Vælg “Betalingsmetoder”, og vælg derefter din kortlæser.
  3. Tryk nu på den kortlæser, som du ejer, og forbind terminalen. Hvis der er en opdatering til rådighed vil du se en notits, der beder dig installere opdateringen.