Anvend en rabat

1. Når du tager imod en ordre i appen, kan du åbne indkøbskurven og trykke på prismærkesymbolet i øverste højre hjørne.

2. Tryk på rullemenuen for at vælge den rabattype, som skal anvendes:

• Procent – tryk på procentsymbolet, og indtast den rabat, der skal anvendes, som en procentdel

• Fast beløb – tryk på euro-symbolet, og indtast et fast beløb, der skal fratrækkes som rabat

3. Indtast eventuelt en beskrivelse af rabatten som en påmindelse til senere.

Rabatten fratrækkes automatisk prisen på alle produkterne i indkøbskurven. Du kan redigere eller fjerne rabatten ved at trykke på prismærkesymbolet igen og foretage de relevante ændringer.

Vis transaktioner med rabat

Kontroller din transaktionshistorik for at få vist rabatter på tidligere ordrer.