Indhold

• Download SumUp app’en på en iOS enhed
  • Download SumUp app’en på en Android enhed

Download SumUp app’en på en iOS enhed

Hvis du har en iPhone eller en iPad, skal du åbne Apple App Store på din enhed og søge efter "SumUp". Således finder du som første resultatet den gratis SumUp app. Hvis ikke, så klik her for et direkte link til din app i Apple App Store. Klik derefter på “Hent”.

Download SumUp app’en på en Android enhed

Hvis du har en Android enhed, så tryk på Google Play Store på din enhed og søg efter "SumUp". Således finder du som første resultat den gratis SumUp app. Hvis ikke, så klik her for et direkte link til vores app i Google Play Store. Tryk derefter “Installer”.