Download SumUp App på din iOS-enhed

Hvis du ejer en iPhone eller iPad, skal du åbne Apple App Store på din enhed og søge efter "SumUp". Du finder vores gratis app som det første resultat. Ellers kan du klikke her for et direkte link til vores app i Apples App Store. Klik derefter på "Get".

Download SumUp-appen på Android-enheden

Hvis du ejer en Android-enhed, skal du åbne Google Play Butik på din enhed og søge efter "SumUp". Du finder vores gratis app som det første resultat. Ellers kan du klikke her for direkte link til vores app i Google Play Butik. Klik derefter på "Installer".

Bemærk

Vær venlig at holde din SumUp App opdateret for at opnå den bedste ydeevne.