Voor de eerste keer aan de slag met de SumUp Air:

1. Open de SumUp app en log in met uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. Voer €1,00 in en klik op 'Afrekenen'. Het pinapparaat wordt nu ingeschakeld.
  3. Controleer of uw pinapparaat door de SumUp app wordt gedetecteerd door op 'Verbind' te klikken. Het 3-cijferige nummer in de app moet overeenkomen met het 3-cijferige serienummer op de achterkant van uw pinapparaat.
  4. U bent nu helemaal klaar. Uw pinapparaat zal uw accountgegevens nu synchroniseren. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Betalingen accepteren:

1. U heeft nu uw kaartlezer ingesteld en het is tijd om betalingen te accepteren. Tik met de betaalpas van de klant op het pinapparaat of plaats deze aan de bovenkant in het pinapparaat om te beginnen.
  2. Uw klant krijgt nu het verzoek de transactie te autoriseren door de pincode in te voeren of een handtekening te zetten.
  3. Als de betaling is geslaagd, krijgt u een melding van de SumUp app. Het bedrag wordt binnen 2-3 werkdagen op uw bankrekening bijgeschreven.

U kunt nu een bon verzenden, delen of afdrukken.

NB:

Raadpleeg dit gedeelte voor meer informatie over betalingen en uitbetalingen.
Onze SumUp Air: Handleiding bevat algemene gebruikstips.

Heeft u al eerder gebruik gemaakt van onze pinapparaten, maar is de SumUp Air nieuw voor u? Raadpleeg dan de onderstaande informatie:

Handmatig verbinding maken met uw SumUp Air:

1. Open de SumUp app en log in met uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik op 'Instellingen' (het plaatje van een tandwieltje) aan de onderkant van uw scherm.
  3. Open 'Betaalmethoden' en klik op 'SumUp Air' om te beginnen met de configuratie.
  4. Controleer of uw pinapparaat door de SumUp app wordt gedetecteerd door op 'Verbind' te klikken. Het 3-cijferige nummer in de app moet overeenkomen met het 3-cijferige serienummer op de achterkant van uw pinapparaat.
  5. U bent nu helemaal klaar. Uw pinapparaat zal uw accountgegevens nu synchroniseren. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Ondervindt u problemen?

Raadpleeg hier onze stapsgewijze handleiding voor het oplossen van problemen als u geen verbinding kunt maken met uw pinapparaat.