Modtag kort

Du kan modtage ethvert kredit- eller debitkort, der har et Visa V PAY, American Express, Mastercard, eller Maestro logo. Gebyret 0.95% pr. betalingskorttransaktion og 2.75% pr. kreditkorttransaktion, der er foretaget gennem din SumUp konto uanset om det er Visa V PAY, Mastercard eller Maestro kort.

For at acceptere chipkort skal chippen (chip-siden først med kortets front opad) ind i åbningen på toppen af kortlæseren.

Du kan også modtage NFC betalinger med Google eller Apple Pay med din SumUp Air kortlæser. For at modtage en kontaktløs transaktion, skal du tappe kortet fladt 1-2 sekunder foran displayet på kortlæseren.

Din kunde skal nu godkende betalingen enten via PIN eller med signatur.

Internationale kort

Du kan også modtage kort, der udstedt uden for Danmark. Du skal blot sikre dig at kortet har et Visa, VPAY, American Express, Mastercard eller Maestro logo.

Bemærk

Hvis du foretager en betaling med et international kort, skal kortholderen betale deres bank et gebyr for valutakonvertering i overensstemmelse med sidstnævntes politik på området. Dette gebyr trækkes, såfremt valutaen i det land, hvor kortet er udstedt, ikke stemmer overens med den, der gør sig gældende i det land, hvor du har registreret din forretning med SumUp.