Accepterede kort

Med et enkelt gebyr pr. transaktion er det nemt at modtage kortbetalinger med SumUp. Transaktionsgebyrerne gælder for alle transaktioner, der sendes via din SumUp-konto, uanset kortordningen.

SumUp Air SumUp 3G Virtual Terminal

Accepted_cards__all.png Med Air kortlæseren kan du acceptere alle kredit- eller debetkort med et Visa-, V PAY-, Mastercard-, Maestro-, American Express-, Discover-, Diners Club- eller Union Pay-logo samt NFC-betalinger via Google og Apple Pay.

Internationale kort

Det er også muligt at acceptere kort udstedt udenfor det land, hvor du driver virksomhed, så længe kortet har et af ovenstående logoer.

Internationale valutagebyrer

Hvis din kunde betaler med et internationalt kort, opkræver deres bank muligvis et gebyr fra dem i henhold til bankens valutaomregningspolitik. Gebyret vil kun blive opkrævet, hvis valutaen, hvor kortet blev udstedt, ikke er den samme valuta som i det land, som din virksomhed er registreret i hos os.

Hvis din kunde for eksempel har en amerikansk bankkonto, og din virksomhed er registreret i Danmark, vil transaktionen blive opkrævet i DKK. Siden kundens konto er i USD, vil kundens bank opkræve deres aktuelle omregningsgebyr fra kunden.

Bemærk

Vær opmærksom på, at behandlingen af internationale kortbetalinger kan tage yderligere 2-3 hverdage.

Sådan accepterer du kortbetalinger

Klik på din kortlæser for at finde ud af, hvordan du modtager kortbetalinger med den: SumUp 3G kortlæseren og SumUp Air kortlæseren.