Veelgestelde vragen voor voormalige payleven gebruikers

Welkom bij SumUp! Om uw start bij SumUp zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een lijst voor u samengesteld met veelgestelde vragen om u verder op weg te helpen.

In dit artikel:

Wat is er veranderd bij het overschakelen naar SumUp?

Over het algemeen is er niets veranderd. U kunt nog steeds zoals normaal met uw payleven kaartlezer betalingen accepteren, behalve dat u dat nu via de SumUp App doet.
U ontvangt ook enkele nieuwe functies zoals dagelijkse uitbetalingen, analyses van uw pinomzet in uw SumUp Account op sumup.me, Productbeheer direct vanaf uw smartphone/tablet en u kunt uitbetalingen volgen, alsook uitbetalingsrapporten via uw transactieoverzicht in uw SumUp-account opnieuw verzenden.

Belangrijk

Dagelijkse uitbetalingen betekenen niet dat u na 24 uur uw geld op uw bankrekening ontvangt. Anders dan payleven doen we elke dag een uitbetalingen en niet op een beperkt aantal dagen.

Wat is het nieuwe uitbetalingsproces?

Nadat u een transactie heeft gedaan, duurt het 2-3 werkdagen voordat u het geld op uw bankrekening ontvangt.

Zodra een uitbetaling aan uw bankrekening is overgemaakt, ontvangt u een e-mail die een volledige overzicht bevat van alle transacties die in de uitbetaling zijn opgenomen. U ontvangt ook een maandelijks uitbetalingsrapport aan het begin van elke maand met daarin een aparte factuur van al uw maandelijkse kosten.

Als u geen dagelijkse uitbetalingen wilt ontvangen, kunt u ook kiezen tussen wekelijkse en maandelijkse uitbetalingen. Neem contact op met ons support team en wij helpen u de instellingen in uw SumUp account te wijzigen (support@sumup.nl of support@sumup.be).

Als u meer wilt weten over uitbetalingen, klik hier.

Kan ik dezelfde betaalkaarten accepteren met SumUp als met payleven?

Ja, u kunt de exacte dezelfde betaalkaarten accepteren met SumUp zoals u met payleven heeft gedaan.

U kunt elke kaart accepteren zolang een logo van Visa, Mastercard, American Express, V PAY of Maestro op de kaart wordt weergegeven.

Wat kan ik doen bij mijn SumUp-account op sumup.me?

Hier is wat uw SumUp Account op sumup.me voor u heeft:

• Overzicht: Krijg beter inzicht in de prestaties van uw bedrijf met de statistieken van uw transacties.
  • Transacties: Hier vindt u een overzicht van al uw betalingen die u via SumUp heeft verricht, evenals uw oude payleventransacties. Daarnaast kunt u uitbetalingsrapporten, rapporten over uw verkoop (Excel- of CSV-formaat) downloaden en transacties terugbetalen. Als u meer wilt weten over uw SumUp Account bij sumup.me, klik hier.
  • Winkel: Hier kunt u meer kaartlezers kopen en u kunt uw bestelgeschiedenis bekijken.
  • Werknemers: Creëer en beheer werknemeraccounts voor uw werknemers. Hier meer te weten komen.
  • Aanbevelen: Nodig uw vrienden uit naar SumUp en verdien €20,- voor elke bestelde kaartlezer. Lees hier meer over 'Aanbevelen'.
  • Klantenservice: U kunt ons online support centrum bezoeken of rechtstreeks een bericht naar ons support team sturen.

Is er een kassafunctie?

Ja, er is een Productbeheer-optie. We noemen het de Geavanceerde modus hier bij SumUp en hier kunt u producten aanmaken met vaste prijzen, deze indelen in categorieën en variaties van deze producten aanmaken. Als u meer wilt weten over onze geavanceerde modus, klik hier.

Wie kan ik contacteren als ik problemen ondervind?

Als u problemen ondervindt bij een van onze diensten, neem dan contact op met ons support team via e-mail (support@sumup.nl of support@sumup.be) of telefonisch (NL: 020 808 4296 of BE: 025 880 692).