Account geblokkeerd vanwege veiligheidsredenen

Houd er rekening mee dat na 5 opeenvolgende mislukte pogingen om in te loggen (in de app of op onze website) uw account voor 5 minuten geblokkeerd wordt vanwege veiligheidsredenen. Nadat de 5 minuten zijn verstreken, kunt u opnieuw inloggen. Houd er rekening mee dat een andere mislukte poging binnen deze 5 minuten de wachttijd zal herstellen naar 5 minuten.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, bezoekt u dit handige artikel om te leren hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.