Documenten voor verificatie (België)

SumUp is geautoriseerd als betaalinstelling door de Financial Assistance Authority (FCA). Daarom moeten we uw identiteit verifiëren als u zich heeft geregistreerd als hoofdcontact voor uw bedrijf.

In sommige gevallen is het nodig om uw account te verifiëren. Als dit op uw account van toepassing is, ontvangt u een email van ons Registratie Team waarin zij de volgende documenten aanvragen:

• Een scan of foto van uw identiteitsbewijs (bijvoorbeeld de fotopagina van uw paspoort of beide zijden van uw rijbewijs)
  • Een scan of foto van het bewijs van het adres (bijvoorbeeld een van een GWL-rekening of een bankrekening gedateerd in de laatste 6 maanden)

Upload de documenten rechtstreeks via uw SumUp Account op sumup.me. U kunt dit doen door op uw accountnaam te klikken in de rechterbovenhoek van uw SumUp-account. Kies 'Account' en klik vervolgens op 'Documenten'.

Let op dat de documenten kleiner zijn dan 5 MB. Als u de documenten niet kunt uploaden of de bestanden te groot zijn, stuur ze dan via e-mail naar onboarding@sumup.be.

Belangrijk

U kunt ook een scan maken middels het maken van een foto van de documenten met uw smartphone of tablet.