Cloud Printing Service - Een stapsgewijze handleiding

Stuur direct na de transactie een betalingsbewijs

1. Verwerk alle transacties, inclusief contante transacties, in uw SumUp App. U ziet dan dit scherm:

2. Klik op het pictogram voor delen in de rechterbovenhoek.
  3. Kies een optie:
    • Druk het betalingsbewijs af via een aangesloten printer
    • Deel het betalingsbewijs via e-mail, Bluetooth of een andere app
    • Bewaar het betalingsbewijs in uw iCloud of Google drive
  4. Bevestig de optie door afdrukken of delen te selecteren. De ontvanger ontvangt een PDF-bestand met alle relevante betalingsinformatie, zoals product- / servicegegevens, het type betaling en de naam en het adres van uw bedrijf.
  5. Dat is het!

Houd er rekening mee dat u zelf niet automatisch een betalingsbewijs krijgt als u die van uw klant print of deelt.
Bekijk de volgende handleiding als u voor uw boekhouding een betalingsbewijs wilt ontvangen.

Stuur een extra betalingsbewijs

U bent altijd in de mogelijkheid om een betalingsbewijs naar uw boekhouder te sturen of om een betalingsbewijs opnieuw naar de klant te sturen. Doorloop onderstaande stappen om een betalingsbewijs opnieuw te versturen:

1. Open de SumUp App.
  2. Selecteer Transactieoverzicht.
  3. Kies de transactie waarvoor u een betalingsbewijs wilt sturen.
  4. Klik op de 3 puntjes en selecteer "Betalingsbewijs versturen".
  5. Klik rechtsboven op het pictogram voor delen.
  6. Kies een optie:
    • Druk het betalingsbewijs af via een aangesloten printer
    • Deel het betalingsbewijs via e-mail, Bluetooth of een andere app
    • Bewaar het betalingsbewijs in uw iCloud of Google drive
  7. Bevestig de optie door afdrukken of delen te selecteren.
  8. Dat is het!

Tips voor het verbinden met uw printer

• Uw printer moet een cloud print functie hebben. Bekijk de handleiding van de printer voor meer informatie.
  • Cloud print werkt alleen als u verbonden bent met WiFi.
  • Als uw printer met hetzelfde Google-account is verbonden als het apparaat waarop u de SumUp-app gebruikt, kunt u de bon op afstand delen en/of afdrukken.
  • Hier vindt u meer informatie over het instellen van uw Google Cloud Print.
  • Hier vindt u meer informatie over het instellen van uw Apple AirPrint.