SCA inschakelen voor uw SumUp Card

1. Meld u aan bij de SumUp-app met dezelfde telefoon die u wilt gebruiken om betalingen goed te keuren. Zorg ervoor dat uw app up-to-date is.

2. Selecteer "Rekening" in het startscherm.

3. Tik op het pictogram "Instellingen" in de bovenhoek en kies "Beveiliging van rekening".

4. Tik op de schuifregelaar om sterke cliëntauthenticatie in te schakelen;

5. U ontvangt een sms met een unieke verificatiecode. Voer deze code in onder het kopje "Telefoonverificatie" in de app in en druk op "Bevestigen".

Als u SCA hebt ingeschakeld en uw transactie nog steeds niet slaagt, bekijk dan de veelvoorkomende redenen voor het mislukken van een transactie. Als alternatief kunt u overwegen om contact op te nemen met de eigenaar van de webwinkel, of om te betalen via een andere methode.

Belangrijk:

Deze beveiligingsmaatregelen zijn vanaf maart 2021 verplicht voor onlinebetalingen.

Biometrische verificatie en meldingen inschakelen

Om de SCA-functie sneller en veiliger te maken, kunt u verificatie met uw vingerafdruk of gezichts-ID inschakelen. Tik daarvoor op de schakelknop "Touch ID" onder "Beveiliging van betaalpas".