Maksujen vastaanotto – miten se toimii?

Tilityksen aikajana

SumUp käsittelee maksutapahtumasi ja siirtää varat, joista on vähennetty SumUpin välityspalkkio, pankkitilillesi niin nopeasti kuin mahdollista. Maksamisessa käytetyn kortin tyyppi ja kortinhaltijan pankki määrittävät käsittelynopeuden, mutta pääsääntöisesti tilitykset kestävät 2–3 arkipäivää.

Voit itse määrittää maksutapahtumiesi tilitystiheyden: vaihtoehdot ovat päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen tilitys.

Seuraa tilityksiä

Kun tilitys on siirretty pankkitilillesi, saat sähköpostin, jossa on erittely kaikista tilitykseen sisältyvistä maksutapahtumista. Tilitykset näkyvät tiliotteellasi SumUp-maksuina.

Voit myös helposti seurata haluamiasi tilityksiä käyttäjätilisi hallintapaneelissa osoitteessa sumup.me sekä SumUp-sovelluksessa. Lisäksi saat kuukausittain tilitysraportin sekä kuluerittelyn.

Tilityksen kulku

Kun pankki on hyväksynyt maksutapahtuman, näet SumUp-kortinlukijaltasi tai ‑sovelluksesta, että maksutapahtuma onnistui. Rahojesi kulku pankkitilillesi alkaa heti tämän hyväksynnän jälkeen. Rahat saapuvat tilillesi 2–3 arkipäivää onnistuneen maksutapahtuman jälkeen.

Huomautus

Kansainvälisillä maksukorteilla kanssa tehtyjen tapahtumien tilityksessä voi kulua yli 3 työpäivää riippuen kortin myöntäneestä pankista.