Ikke sikker på hvilken kortleser du trenger? Vi har en for enhver smak. Her er en guide til våre kortlesere.

Air kortleser

SumUp Air kortleser er den perfekte samarbeidspartner for din bedrift, den fungerer med SumUp-appen på smarttelefonen eller nettbrettet. Her er noen fakta:

• Tilkobles via Bluetooth.
    • Godtar chip- og kontaktløse betalinger (NFC), samt Apple Pay og Google Pay
    • Transaksjoner blir autorisert av kunden via PIN-kode på selve kortleseren eller via signatur i vår SumUp-app
    • Lades opp via Micro-USB-kabel koblet til datamaskinen, en annen strømkilde eller SumUp-holderen
    • Batteriet varer til opptil 500 transaksjoner.
    • Godkjente kort: Visa, VPay, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, Discover, Union Pay

3G kortleser

SumUp 3G-kortleseren er SumUps nyeste innovasjon, det er en frittstående enhet som fungerer uten en ekstra smarttelefon eller nettbrett. Her er noen fakta:

• Kobler til 3G-nettverket via innebygd data SIM-kort (uten ekstra kostnad)
    • Godtar betaling med chip, kontaktløs (NFC) og magnetstripe, samt Apple Pay og Google Pay
    • Transaksjoner blir autorisert av kunden via PIN eller via signatur på selve kortleseren
    • Lader via USB-C-kabel når den er koblet til datamaskinen eller en annen strømkilde
    • Batteriet varer til opptil 50 transaksjoner
    • Godkjente kort: Visa, VPay, Mastercard, Maestro og American Express

Generell bruk av SumUp-kortlesere

• Vi kan kun garantere full funksjonalitet for kortleseren mellom temperaturer på -10 °C til + 45 °C. På grunn av det, anbefaler vi at du ikke forlater kortleseren i bilen din i lang tid om sommeren og vinteren.
    • Selv om du ikke bruker kortleseren, anbefaler vi at du lader den opp én gang i måneden.
    • Kortleseren er designet med sikkerhetssensorer for å beskytte den mot manipulering og sabotasje. Av denne grunnen bør du alltid håndtere kortleseren din med stor forsiktighet. Pass på at du ikke bruker enheten med makt eller støt (inkludert å slippe den i bakken eller slå den i bordet) for å forhindre at en automatisk sikkerhetslås aktiveres. Når denne blir utløst, blir kortleseren permanent låst og den vil ikke kunne brukes.
    • Pass på at du ikke bruker kortleseren på overflater av metall eller magnet. Enheten har en sikkerhetsfunksjon som forhindrer uautorisert lesing av magnetstriper på kreditt- og debetkort. Når kortleseren er plassert på eller i nærheten av en metalloverflate, kan dette føre til at betalingen blir avvist automatisk.