Air kortleser

SumUp Air kortleser er vår seneste kortleser og den perfekte samarbeidspartneren for din virksomhet. Her er noen høydepunkter:

• Tilkobling via Bluetooth
  • Aksepterer betalinger kontaktløst (NFC) og med chip
  • Transaksjonen godkjennes av kunden via PIN-kode på kortleseren eller med signatur i SumUp-appen
  • Den lades opp med vedlagt Micro USB-kabel som kan kobles til din datamaskin, andre strømkilder eller SumUps ladestasjon
  • Batteriet holder til 500 transaksjoner
  • Aksepterte kort: MasterCard, Maestro, VPAY og Visa

Generell bruk av kortleseren

• Vi kan bare garantere kortleserens fulle funksjonalitet mellom temperaturer fra -10° C til + 45° C. På grunn av det anbefaler vi at du ikke forlater kortleseren i bilen verken om sommeren og om vinteren over lengre tid.
  • Selv om du ikke bruker kortleseren, anbefaler vi at du lader den opp en gang i måneden.
  • Kortleseren er utstyrt med sikkerhetssensorer for å beskytte den mot manipulering og misbruk. Av den grunn bør du alltid håndtere kortleseren din med stor forsiktighet. Pass på at du ikke bruker enheten med kraft eller støt (herunder å ikke slippe den i gulvet eller å slå den mot bordet) for å forhindre at kortleserens automatiske sikkerhetslås aktiveres. Hvis den blir utløst, blir kortleseren permanent låst og kan ikke brukes.
  • Pass på at du ikke bruker kortleseren på metalloverflater eller magnetiske flater. Enheten har en sikkerhetsfunksjon som forhindrer uautorisert lesing av magnetstripen på kreditt- og debetkort. Når kortleseren er plassert på eller i nærheten av en metalloverflate, kan det føre til at betalingen avvises automatisk.