Du kan holde oversikt over dine kontantbetalinger med vår SumUp-app, slik at alt salg finnes på ett sted. SumUp-appen lar deg også sende kvitteringer til kundene dine for kontantbetalinger.
Selvfølgelig betaler du ingen gebyrer for kontantbetalinger.

Her er en rask steg-for-steg-veiledning for hvordan du tar kontantbetalinger med SumUp-appen:

1. Åpne SumUp-appen på smarttelefonen og logg inn med e-postadressen og passordet du registrerte deg med.

2. For å ta kontantbetalinger må du trykke på "Konto"-fanen (iOS) eller menysymbolet (Android) øverst til venstre og gå til "Betalingsmetoder".

3. Slå på "Kontantbetaling" og gå tilbake til startskjermen.

Image_uploaded_from_iOS.jpg  Image_uploaded_from_iOS__1_.jpg  Image_uploaded_from_iOS__2_.jpg

4. Skriv inn et beløp som du normalt ville gjøre for en kortbetaling. Når du trykker på "Ta betaling" åpnes en ny skjerm som lar deg velge betalingsmetode. Klikk på "Kontant".

5. SumUp App vil nå vise deg den nøyaktige mengden penger som kreves, og du trenger bare å angi hvor mye penger du mottok. Appen forteller deg automatisk hvor mye vekslepenger du må gi tilbake.

Image_uploaded_from_iOS__3_.jpg  Image_uploaded_from_iOS__4_.jpg

6. Trykk enter og du er ferdig! Du har nå muligheten til å sende kvittering til kunden din via SMS eller e-post. Hvis du vil gi kunden en fysisk kvittering, kan du også skrive ut kvittering med en av våre kompatible skrivere. For mer informasjon, besøk denne artikkelen.