SumUp: Å dyrke suksess

Vår kortleser

SumUp er

One-off Reader Cost with Free Delivery Merchant-oriented
No Monthly Transaction/Rental Fees Highly-ranked Customer Support
Flat-rate Transaction Fee Allows Usage Abroad *in SumUp Countries
Built-in Business Analytics One of the Fastest-growing European Companies
Easy SDK & API Integration

SumUp begynte med små virksomheter i tankene, ved lanseringen i 2012. Nå er ikke SumUp lenger i oppstartsfasen, men har blitt lederen innen mobile point of sale (mPOS) løsninger i Europa. SumUp har vokst til å betjene store virksomheter akkurat som små.

Hvorfor SumUp?

Vår suksess bygger på dere, våre brukerbedrifter - enkeltmannsforetakene, popupshop-eierne, de innovative entreprenørene. Vår virksomhet har blitt utvidet til over 30 land, og vi hører bedriftshistorie etter bedriftshistorie som forteller hvor enkelt det er å ta kortbetaliger med SumUps kortlesere, og om hvordan nye betalingsmetoder har utviklet deres kundebase.

Ute omkring, eller i fysisk butikk, kan virksomheter raskt og enkelt motta kreditt- og debetkortbetalinger. Vi har visse konkurrenter som også kan hevde å gjøre dette, men SumUp skiller seg ut fordi vi tar vare på våre små virksomheter.

Virksomhetsbasert

I mange land rangeres vi som kortlesertilbyderen med best mulig pris, da vi tilbyr en (om ikke den laveste) transaksjonsavgiften på markedet. Vi tror ikke på konfigurasjonsavgifter eller månedlige avgifter. Du betaler bare når du bruker kortleseren din.

Fri frakt av kortleseren, papirløs verifisering og en fem-minutters konfigurasjon sørger for at det er enkelt å komme i gang med den nye mobile betalingsprosessen.

I motsetning til våre konkurrenter krever ikke SumUp noe ekstra for at du skal kunne motta utenlandske kort - noe som er flott hvis dine hovedkunder for eksempel er turister eller midlertidige besøkende. SumUp er også unik fordi vi tillater bruk i utlandet, i andre SumUp-land. Dette betyr at du kan ta med deg din virksomhet til messer og events i utlandet, om du først kontakter vårt supportteam.

I tillegg, ettersom SumUp-kortleserens batteri er tilstrekkelig til 500 transaksjoner, kan du kjenne deg komfortabel med å bruke kortleseren utendørs.

SumUp strekker seg utover å være en mobil betalingstjeneste, og tilbyr også våre brukere virksomhetsanalysverktøy via deres SumUp-konto. De fleste andre selskaper krever at du betaler ekstra eller at du må å oppgradere til en spesiell konto for å få slike fordeler, men med kortleseren og betalingsapplikasjonen vår kan du bruke tilbakemeldingene du får til å revolusjonere bedriftens POS-strategi.

Vi er her for deg

For de 30 + landene vi er aktive i, har vi et komplett og lokalisert supportteam for hvert land, for å hjelpe brukerne våre på sitt morsmål. Vi tilbyr høyt utdannet kundeservice, som alltid kan tilby individuelle løsninger, uansett hvor lite problemet er. Vår kundeservice har fått 4 av 5 stjerner fra våre brukere på TRUSTPILOT.

Innovasjon

Vår fremtidsvisjon er full av ambisjoner. Bare i år ble vi tildelt "Europas raskest voksende selskap". Vår vekst alene snakker for seg selv. Vi arbeider hardt for å være fremst på mPOS-markedet, og dette inkluderer å alltid vurdere hvordan vi kan utvikle våre produkter slik at våre brukere kan nyte av utviklingen i moderne betalingsteknologi. Vi sørger for dette ved å ansette de beste i industrien - SumUp.