Godta kortbetalinger – hvordan fungerer det?

Hvilke tjenester tilbyr SumUp?

SumUp lar forhandlere godta kreditt- og debetkortbetalinger hvor som helst med våre intuitive, kostnadseffektive enheter. Lær mer om hjertet bak selskapet vårt her.

Hvordan starter jeg?

Bare klikk på den blå "Kom i gang nå"-knappen på nettsiden. Du vil deretter bli veiledet gjennom en 2-stegs registrerings-prosess som vil la deg skape en konto og bestille kortleseren din.

Nysgjerrig på våre krav til å åpne en konto? Klikk her for den informasjonen SumUp vil trenge fra deg og her for å lære om våre krav til bankkonto. Lurer du fremdeles på om SumUp vil støtte din bedrift? Se vår liste over Begrensede virksomheter.

Hva er de neste stegene?

Så snart kortleseren din kommer, kan du begynne å bruke den med en gang.

1. Konfigurer kortleseren

Det er enkelt å konfigurere kortleseren din.

airicon.gif SumUp Air

Check the video below to follow up on the step by step:

Nå som du er klar, laster du bare ned SumUp-appen på telefonen eller nettbrettet. Etter å ha logget inn på SumUp-appen, skriv inn et beløp (minimum 10 kr) og trykk "Belast". Enheten vil skanne etter kortleseren og når den blir funnet, vil leseren slås på automatisk. Pass på at du er koblet til din Air kortleser ved å sammenligne de siste 3 sifrene i kortleserens serienummer med de på skjermen. Deretter trykker du på "Koble til". Bekreft Bluetooth-tilkoblingen ved å trykke på det grønne krysset på kortleseren din, og du har oppnådd en vellykket tilkobling!

For dere som liker instruksjoner har vi en SumUp Air: Oppsett-guide  -artikkel, kun for dere. Og klikk her for å se de tekniske kravene til konfigurering av SumUp.

3gicon.gifSumUp 3G

For å begynne med transaksjoner med din nylig leverte 3G-kortleser, må du først kontrollere at du har fullført SumUp-kontoregistreringen din på sumup.me. Slå deretter på enheten, velg det foretrukne språket og logg inn i leseren med din e-post og passord for SumUp.

For detaljerte instruksjoner, se vår SumUp 3G: Setup Guide. Og klikk her for svar på ofte stilte spørsmål.

2. Behandling av transaksjoner

For å gjennomføre transaksjoner etter det første oppsettet med SumUp Air kortleser, skriv inn betalingsbeløpet i appen og trykk på "Belast". For 3G-kortleseren skriver du inn betalingsbeløpet på leseren og trykker på det grønne krysset. Deretter, uansett kortleser, er de siste trinnene de samme:
Sett inn, trykk (eller sveip for 3G) det godkjente kortet og få kundens tillatelse til transaksjonen. Etter en vellykket transaksjon har du muligheten til å sende kunden en kvittering.

Klikk her for å lære mer om å godkjenne kortbetalinger, og her for å lese om kvitteringene.

3. Motta utbetalingen din innen få dager!

SumUp vil behandle transaksjonen din (innen 3-5 virkedager) og deretter overføre beløpet direkte til bankkontoen din etter å ha trukket SumUp-avgiften.

Klikk her for å se hvilke små kostnader som er forbundet med å være en SumUp-forhandler, og klikk her for å lære mer om utbetalinger.

Hva nå?

• Legge tilprodukter og priser i din SumUp-app
  • Hvordan få tilgang til og håndtere dine salg på SumUp-kontoen din