Godta kortbetalinger–hvordan fungerer det?

SumUp lar forhandlere godta kreditt- og debetkortbetalinger hvor som helst med våre intuitive, kostnadseffektive enheter. Lær mer om hjertet bak selskapet vårt her.

Hvordan starter jeg?

Bare klikk på den blå "Kom i gang nå"-knappen på hjemmesiden. Deretter er det en enkel 2-trinns registreringsprosess.

1. Opprett en konto.
  2. Bestill kortleser.

Nysgjerrig på våre krav til å åpne en konto? Klikk her for den informasjonen SumUp vil trenge fra deg og her for å lære om våre krav til bankkonto. Lurer du fremdeles på om SumUp kan støtte din bedrift? Se vår liste over Forretningsmodeller som ikke er støttet.

Hva er de neste stegene?

Så snart kortleseren din kommer, kan du begynne å bruke den med en gang.

1. Konfigurer kortleseren

Det er enkelt å konfigurere kortleseren din.

airicon.gif SumUp Air

Nå som leseren din har kommet:

1. Last ned SumUp-appen på telefonen eller nettbrettet og logg deg inn.
  2. Utfør din første transaksjon.
  3. Bekreft Bluetooth-tilkoblingen ved å trykke på den grønne haken på leseren.

Ferdig. Nå er du klar til å ta imot betalinger.

Sjekk ut vår SumUp Air: Oppsett-guide for mer info. Og klikk herfor å se de tekniske kravene for å bruke SumUp.

3gicon.gifSumUp 3G

For å begynne med transaksjoner med din nylig leverte 3G-kortleser, må du først kontrollere at du har fullført SumUp-kontoregistreringen din på sumup.me. Slå deretter på enheten, velg det foretrukne språket og logg inn i leseren med din e-post og passord for SumUp.

For detaljerte instruksjoner, se vår SumUp 3G: Setup Guide. Og klikk her for svar på ofte stilte spørsmål.

2. Behandling av transaksjoner

For å gjennomføre transaksjoner etter det første oppsettet med SumUp Air kortleser, skriv inn beløpet i appen og trykk på "Belast".

For 3G-kortleseren skriver du inn betalingsbeløpet på leseren og trykker på det grønne haken.

Deretter, uansett leser, er de siste trinnene de samme:

1. Sett inn, trykk (eller sveip for 3G) det godkjente kortet.
  2. Få kunden til å bekrefte transaksjonen.
  3. Etter en vellykket transaksjon har du muligheten til å sende kunden en kvittering via SMS eller e-post.

Klikk her for å lære mer om å godkjenne kortbetalinger, og her for å lese om kvitteringer.

3. Motta utbetalingen din innen få dager!

SumUp vil behandle transaksjonen din innen 3-5 virkedager og deretter overføre beløpet direkte til bankkontoen din, etter å ha trukket fra SumUp-avgiften.

Klikk her for å se de lave kostnadene som er forbundet med å være SumUp-forhandler og klikk her for å lære mer om utbetalinger.

Hva nå?