Hvordan fungerer det? - En steg for steg veiledning

Hvilke tjenester tilbyr SumUp?

SumUp lar forhandlere godta kreditt- og debetkortbetalinger hvor som helst med våre intuitive, kostnadseffektive enheter. Med SumUp kan forhandlere godta kort som har logoen til Visa, V Pay, MasterCard, Maestro eller American Express.

Lær mer om hjertet bak selskapet vårt her.

Hvordan starter jeg?

Bare klikk på den blå "Kom i gang nå" knappen på sumup.no ( Du vil deretter bli veiledet gjennom en 2 stegs registreringsprosess som vil la deg opprette en konto og bestille kortleseren din.

Nysgjerrig på våre krav til å åpne en konto? Klikk her for den informasjonen SumUp vil trenge fra deg og her for å lære om våre krav til bankkonto. Lurer du fremdeles på om SumUp vil støtte din bedrift? Se vår liste over Begrensede virksomheter.

Hva er de neste stegene?

Nå som du har alt klart, kan du bare laste ned SumUp-appen på telefonen eller nettbrettet. Så snart kortleseren kommer, kan du begynne å bruke den med en gang.

1. Konfigurer kortleseren

Det er enkelt å konfigurere kortleseren din.

airicon.gif SumUp Air

Se videoen under for å følge stegene:

Etter å ha logget inn på SumUp appen, skriv inn et beløp (minimum 10 kr) og trykk "Belast". Enheten vil søke etter kortleseren og når den blir funnet, vil leseren slås på automatisk.

Pass på at du er koblet til din Air kortleser ved å sammenligne de siste 3 sifrene i kortleserens serienummer med de på skjermen. Deretter trykker du på "Koble til". Bekreft Bluetooth-tilkoblingen ved å trykke på det grønne krysset på kortleseren din, og de er nå koblet sammen!

For dere som liker instruksjoner har vi en SumUp Air: Oppsett-guide  -artikkel, kun for dere. Og klikk her for å se de tekniske kravene til konfigurering av SumUp.

3gicon.gifSumUp 3G

For å begynne med transaksjoner med din nylig leverte 3G-kortleser, må du først kontrollere at du har fullført SumUp-kontoregistreringen din på sumup.me.

Slå deretter på enheten, velg det foretrukne språket og logg inn i leseren med din e-post og passord for SumUp.

For detaljerte instruksjoner, se vår SumUp 3G: Setup Guide. Og klikk her for svar på ofte stilte spørsmål.

2. Gjennomføre transaksjoner

For å gjennomføre transaksjoner etter det første oppsettet med SumUp Air kortleser, skriv inn betalingsbeløpet i appen og trykk på "Belast".

For 3G-kortleseren skriver du inn betalingsbeløpet på leseren og trykker på det grønne krysset.

Deretter, uansett leser, er de siste trinnene de samme:

Sett inn, trykk (eller dra, for 3G) kortet og få kunden til å godkjenne transaksjonen. Etter en vellykket transaksjon har du muligheten til å sende kunden en kvittering.

Klikk her for å lære mer om å godkjenne kortbetalinger, og her for å lese om kvitteringene.

3. Motta din utbetaling innen få dager!

SumUp vil behandle transaksjonen din (innen 2-3 virkedager) og deretter overføre beløpet direkte til bankkontoen din etter å ha trukket SumUp-avgiften.

Klikk her for å se hvilke små kostnader som er forbundet med å være en SumUp-forhandler, og klikk her for å lære mer om utbetalinger.

Hva er det neste?

• Legge tilprodukter og priser i din SumUp-app
  • Hvordan få tilgang til og håndtere dine salg på SumUp-kontoen din