Du kan nemt ændre din bankkonto i din SumUp konto på sumup.me. Her kan du se hvordan:

1. Log ind til din SumUp konto påsumup.me.
  2. Klik på din konto i øverste højre hjørne og derefter vælge "Konto".
  3. En menu med fire muligheder vil åbne — Vælg "Betalings- og bankdetaljer ".
  4. Du kan nu klikke på en knap, der siger "ændre din bankkonto".
  5. Angiv dine nye kontooplysninger i de tilsvarende felter (registreringsnummer, kontonummer). Klik på "Gem og Fortsæt".
  6. Du vil nu modtage en SMS, der sendes til dit registrerede mobiltelefonnummer, med en 4-cifret kode. Indtast venligst koden i det tilsvarende felt.
  7. Færdig! Du vil nu modtage en automatisk bekræftelse for din ændring, og fra nu af vil alle udbetalinger blive overført til denne konto.

Bemærk

Du kan ikke ændre navnet på bankkontoen. Hvis dette er nødvendigt, så send os en kopi af dit kontoudtog som et bevis via e-mail support@sumup.dk. .Navnet på kortindehaveren, registreringsnummer samt kontonummer skal være klart synlige. Bankens kontoudtog bør ikke være ældre end 6 måneder.