Eftersom SumUp är godkänt som betalningsinstitut av Financial Conduct Authority (finansinspektionen) måste vi verifiera dig som registrerad individ och som huvudkontakt för ditt företag.

I vissa fall måste vi kontrollera ditt konto. Om detta gäller ditt konto får du ett e-postmeddelande från vårt integrationsteam där följande dokument begärs:

• En scan eller ett foto av din legitimation (till exempel passets fotosida eller körkortets båda sidor)

Överför dokumenten direkt via SumUp-kontot sumup.me. Du hittar ditt kontoområde i det övre högra hörnet av SumUp-kontot. Välj ”Konto” och klicka sedan på ”Dokument”.

Här kan du ladda upp legitimationen till avsnittet ”Identifikation” och beviset på bostaden till avsnittet ”Adressbevis”. När du har laddat upp dem kommer vårt team att verifiera dem och återkomma till dig via e-post.

Dokumenten måste vara mindre än 10 MB. Om du inte kan överföra dokumenten eller om filerna är för stora kan du skicka dem via e-post till onboarding@sumup.se.

Obs!

Istället för att skanna kan du fotografera dokumenten med din smartphone.