Vilken av SumUps kortläsare är bäst för mitt företag?

Så du vet att du vill börja ta emot kort och kontaktlösa betalningar, men du vet inte vilken kortläsare du ska skaffa? Här nedan hittar du en jämförelse mellan SumUp Air och SumUp 3G och en lista på båda kortläsarnas funktioner och fördelar. Listan kan hjälpa dig att välja rätt kortläsare för ditt företag.

Air_perspective.png SUMUP_3G.png
Namn Kortläsare Air Kortläsare 3G
Godkända betalningsmetoder Accepted_cards__en-gb.png Accepted_cards__3G_en-gb.png
Pris 799 kr 999 kr
Beskrivning SumUp Air är en lättanvänd kortläsare som du kopplar till SumUp-appen på din mobil eller surfplatta så att du kan ta emot kort och kontaktlösa betalningar. SumUp 3G är ett enkelt sätt att ta emot kort och kontaktlösa betalningar var som helst där det finns ett mobilt nätverk. Du behöver ingen WiFi eller mobil.
Avgifter Ingen månadsavgift
Inget abonnemang
Betala bara per transaktion
Funktioner • Dricks
• Skicka, dela och skriv ut kvitton
• Försäljningshistorik
• Hantera produkter
• Hantera medarbetare
• Dricks
• Skicka kvitton via e-post eller SMS
• Försäljningshistorik
• Hantera produkter
• Hantera medarbetare
Vanliga företag Taxichaufförer, frisörsalonger och hantverkare.
SumUp Air är en utmärkt kortläsare som passar alla.
Butiker, caféer och restauranger och leverans.
SumUp 3G är kortläsaren för dig som alltid har fullt upp.
Krav • SumUps app
• Mobil eller surfplatta med iOS 9.0/ Android 4.4 eller senare
• Bluetooth 4.0 (minst)
• Bara 3G-kortläsaren
• Mobilnätverksanslutning
Anslutning Ansluts med Bluetooth till mobilen eller surfplattan. Ansluts till 3G-nätet via ett inbyggt SIM-kort utan extra kostnad.
Batteri 500 transaktioner per laddning
50 transaktioner per laddning
Laddning Micro-USB-kabel medföljer USB-C-kabel medföljer

Läs mer om våra priser här och kolla in den här artikeln om leverans.